Grisport vadász-túrabakancs 12833 D1G

Grisport vadász-túrabakancs 12833 D1G
Ez a lábbeli már komolyabb, közepesen nehéz terepre is ajánlott. Bevart bőr nyelvvel rendelkezik, mely a vizállóságát segiti elő. Trekkingezésre, közép- és félmagashegyi túrákra is alkalmasak. Tartósab és nagyobb védelmet nyújt, mint egy könnyű kirándulócipő. Ez a vadászbakancs tavaszi-nyári lesvadászatra, ugyanakkor őszi-téli cserkelésre is kiváló. Felsőrésze a boka fölött végződik, talpa vibram, mely vastag de hajlékony.
41 600 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Vélemények
Részletek
GRITEX®
Ez a cipő az eredeti Gritex® védőbéléssel van ellátva. Az anyag szerkezete ellenáll az esőnek, a hónak és a hidegnek. Garantálja a meleg lábakat a leghidegebb és esősebb napokon is. A láb kényelmét szolgáló Gritex® bélés kizárólag a Grisportnál.

SUPPORT SYSTEM® 
A Support System® hatékonyan blokkolja a sarkat, amit azért fejlesztettek ki, hogy maximálisan kontrollálja a lábat, tökéletes tapadást biztosítva a mozgás minden fázisában. A cipő így mindig kényelmes és biztonságos.

VIBRAM®
Mindegyik Vibram® talp, 50 különböző anyagból készült, hogy maximális kényelmet és tartósságot nyújtson a legigényesebb felhasználónak is. Szigorú vizsgálatok és ellenőrzések 60 év tapasztalatával párosítva teszik a Vibram® talpakat a legjobbakká, amit csak viselni lehet.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés