Bemutatkozás

A cégről


A Grisport lábbelik különleges minőségű, megbízható cipők mind városi, mind outdoor, mind munkavédelmi használatra.

Városi viselésre a Lightstep kollekciót, kirándulásokhoz a Grisport kollekciót, munkavédelmi területre pedig a Safety Shoes kollekciót ajánljuk.

Cégünk által 2010-től Magyarországon is megtalálhatóak a GRISPORT lábbelik.

A GRI SHOES Kft. Célja, hogy a magyarországi kis-, és nagykereskedők segítségével hazánkban is meghonosítsunk a GRISPORT márkanevet, mely kiváló minőségével, elérhető áraival 33 év óta bizonyít szerte a világon.

A Grisport céget 1977-ben alapították Olaszországban, és jelenleg a világ legnagyobb lábbeli gyártói közé tartozik, a több mind 5000 féle modellel és évi 2 000 000 pár feletti termelésével. Mára 40 000 négyzetméteren, 2000 alkalmazott munkájával állítanak elő a világ minden tájára ”Made in Italy” cipőket. A Grisport S.P.A. egyike az öt legnagyobb európai lábbeli gyártó cégeknek.


3 különböző ágazatot képvisel: utcai viselet, túra- és munkavédelmi cipők.


A korszerű gyár, Olaszországban Montebelluna hegyek lábánál megújuló energiaforrások segítségével állítja elő a “legzöldebb” lábbeliket a világon.
Mai világunkban nagyon fontos szempont a környezetvédelem. Az anyacég környezettudatos szemléletét bizonyítja, hogy a gyártás során felhasznált energia 70%-át Olaszország egyik legnagyobb napelem-erőműjéből, a GRISPORT napelemeiből nyeri. melynek segítségével évente több mint 1 000 tonna CO2-al kevesebb légszennyezettség kerül a légkörbe, mint más “ hagyományos” gyártás során.
A megtakarítás 20 évre levetítve több, mint 20 000 tonna CO2 és 48 tonna finom por és oxid lesz.
Így, ha a következő alkalommal választja meg lábbelijét, kérdezze meg, hogyan és hol történt a gyártás!
Minden Grisport cipő megvásárlásával hozzájárulunk környezetünk védelméhez

Grisport lábbelik valóban napsütéssel készülnek!

Webáruház készítés