Hogyan készül?

Symaptex

Sympatex:

Egy porózusmentes membrán, ami láthatatlan módon van a felső réteg (bőr vagy nubuk), és a cipő bélése közé varrva. A Sympatex anyag 100%-ban vízálló, 300%-ban rugalmas, rendkívül jó légáteresztő.

Vibram

Vibram:

Minden egyes vibram talpat úgy terveztek, hogy maximális kényelmet, teljesítményt, tartósságot biztosítson még a legnagyobb igénybevétel mellett is! Több mint 60 év tapasztalatának köszönhetjük az 50 féle anyag keverékeként létrejött vibram betétet, a 400 féle modellt, melyek mindegyike szigorú ellenőrzéseken, tartóssági teszteken megy keresztül. A vibram talpaknak köszönhetjük a legjobb cipőket!

Cordura

Cordura:

Egy olyan különleges kompozit anyag, mely kulcsfontosságú szerepet játszik a csúcsminőségű túracipők, é a ”vászon hatású” lábbelik gyártásánál. Kiváló tartóssággal jellemezhető, kifogástalan ellenálló képességgel a szakadás, kilyukadás ellen, ezzel biztosítva az évekig tartó élvezetes használatot!

Spotex

Spo-tex:

Ezekbe a cipőkbe egy eredeti Spo-tex réteg van varrva. A rétegnek köszönhetően kívülről sosem szivárog a cipőbe sem eső, sem pedig hó, ellenben különleges pórusos struktúrájának köszönhetően a vízpára lepárolog a több ezer apró mikropóruson keresztül, így az Ön lába meleg és száraz marad, függetlenül attól, hogy milyen hideg vagy nedves idő van. Az eredeti Spo-tex védelem olyan kiemelkedő kényelmet nyújt, amit Ön elvár a Grisporttól.

Gritex

Gritex:

Ezek a típusú lábbelik egy eredeti Gritex védőmembránnal vannak ellátva. A réteg struktúrájának köszönhetően megakadályozza az eső és a hó beszivárgását, illetve véd a hideg ellen! Ennek köszönhetően lábai szárazak maradnak még a leghidegebb, legnyirkosabb időben is. Egyedülálló fejlesztés! Gritex a láb kényelméért!

Made in Italy

Made in Italy:

Minden termékre egyaránt vonatkozik: a kutatástól, az anyagösszetétel tervezésén keresztül, a gyártásig!

1 quality

1a qualitá:

Prémium minőségű bőr: a cipőgyártás során felhasznált anyagok gondos válogatáson mentek keresztül, méltán állítható, hogy legjobb minőségűek, így biztosítva a légáteresztő képességet, és a rendkívüli kényelmet.

Support system

Support system:

Egy nagyon hatékonyan kifejlesztett sarokrögzítő rendszer, melynek köszönhetően mindennemű mozgás során a sarka részére a legjobb tartást biztosítja. Ez a viselet mindig kényelmes, biztonságos.

 

Önzáró kampó:

A Grisport cipők fűzése egyenletes, garantálja a biztonságos tartást mindennemű szorítás nélkül, melyet az önzáró kampónak köszönhet!

Íngyulladás ellen:

Különleges kiképzés található a felső rétegben a cipő hátsó oldalán, a saroknál, mely engedi az inak nyúlását.

Lábujj védőborítás:

Megerősített cipőorr, mely megvédi a cipőt és a lábat egyaránt az ütközésektől, ezzel magas százalékú védelmet, és vízhatlanságot nyújtva!

Gyors befűzés:

A grisport cipők kampói úgy lettek kifejlesztve, hogy garantálják az extrém ellenálló képességet az időjárással szemben, illetve jobb csúszást, így gyorsabb befűzést.

Rétegek:

sárgás-zöld réteg: szigetelő, légáteresztő talpbetét (réteg)fekete réteg: Középső talpréteg, mely poliuretánból készül. Ez egy nagyon könnyű, specifikus anyag!bézs réteg: Eltérő tömörségű/sűrűségű anyag, mely stabilizálja lépteit!talp: Vibram (talpbetét): Csúszásmentes gumitalp.

Vízálló kivitelezés:

Speciális, szabadalmaztatott eljárás, aminek köszönhetően teljesen vízálló a cipő.

480 hálószemű bélés

R-system:

Feszes, csavarodásmentes ívtámasz nylonból (átmenet a PU és a gumi között), hogy séta közben teljes stabilitást biztosítson.

Orr illeszték:

Egy párna van illesztve a láb hajlítópontjához a felső réteg alá, ezzel teljes kényelmet biztosítva a túrázáshoz.

Íves támasz:

Anatómiai kialakítás, lukacsos textúrájának köszönhetően légáteresztő, kivehető, antibakteriális. Nem tartja vissza a szagokat.